Monthly Archives: June 2010

Campanie umanitară Observator & Antena3

Jurnaliştii de la Antena 3 si Observator, alături de Fundaţia “Mereu Aproape”, cu sprijinul Carrefour, au început campania umanitara “APA TRECE, ROMÂNIA RĂMÂNE”. Victimele inundaţiilor se simt singure. Nu sunt! Le suntem, cu toţii, aproape.
CONTURILE PENTRU DONAŢII:

FUNDAŢIA MEREU APROAPE

CIF: 18212553

Bdul. Ficusului nr.44 A, et. 4, sector 1, BUCUREŞTI

BANCA: BRD-GSG-SMCC

IBAN LEI: RO05BRDE450SV07295334500

IBAN EURO: RO31BRDE450SV23761534500

Sper și eu să facem niște campanii care să-i determine pe baronii locali să nu mai taie în mod iresponsabil pădurile, pe românii de rând să-și asigure casele și să nu mai aștepte pomană de la stat, pe inconștienți să nu le reconstruiască tot în zone inundabile. Poate-i convingem și pe guvernanți că “îmbunătățiri funciare” nu reprezintă un concept abstract.

Surpriză la Wimbledon

Roger Federer pleacă acasă ceva mai repede decât s-a așteptat. Tomas Berdych a reușit să-l învingă în sferturi. Numărul 13 în clasamentul ATP, cehul a câștigat cu 6-4, 3-6, 6-1, 6-4. Bravo, Berdych! O astfel de știre aș fi vrut să aud și despre Hănescu, nu că a scuipat niște bețivi britanici și a plătit 15.000 de dolari amendă. Pe Federer nu-l plâng. A câștigat Wimbledonul de vreo șase ori între 2003 și 2009.

Vezi și:

Hănescu scuipă la Wimbledon

Neurochirurgie și fotbal

“X i-a scos mingea din cap lui Y”! Nu, nu e vorba de vreun neurochirurg care a făcut o trepanație și a scos o minge de golf din capul unui pacient. Nu, X și Y sunt doi fotbaliști, iar propoziția a fost debitată de un comentator sportiv al TVR.  Omul dorea să spună că X i-a suflat mingea lui Y, care se pregătea să o lovească cu ce are un fotbalist mai de preț, capul. Nu prea mă pricep la fotbal, dar cred că niciodată TVR nu a avut o echipă atât de slabă de comentatori. Și când te gândești că cei mai buni comentatori ai României “freacă tușa” la muribunda stație GSP TV… E tristețe mare și prin presa sportivă! Și punem pariu că șefii ăștia noi ai TVR, numiți și ei politic, nu vor vor aduce nimic bun?

Mai rău ca-n “Războiul rece”

FBI a acuzat 11 persoane că au spionat pentru Federația Rusă. Potrivit New York Times, 10 dintre spioni sunt deja în custodia federalilor, iar unul este dat în urmărire. Investigația FBI a început cu cel puțin 7 ani în urmă. Ancheta a scos la inveală că cei 11 lucrau pentru SVR ( Serviciul de informatii externe al Federației Ruse) și reușiseră să intre-n legătură inclusiv cu un fost înalt oficial american din domeniul securității naționale și un specialist în arme nucleare. Frumos jocul făcut de FBI, care a urmărit atâția ani rețeaua. Așteptăm cu interes reacția Moscovei, care cel mai probabil va încerca și ea să aresteze sau să expulzeze niscai spioni ai Unchiului Sam. Se ascute lupta pe frontul invizibil, fraților! 🙂

Guran se sparge de râs la TV

În emisiunea Bizbazar de azi atmosfera era sumbră. Cade leul, suntem niște triști, economia horcăie etc. La un moment dat, Moise intră în legătură directă cu un reporter care era în fața unui schimb valutar. Nici nu începe fata bine să vorbească și un puradel aproape-i smulge microfonul și behăie ceva în el. Sobră, fata-i dă scurt un cot mucosului și continuă( foto 1). Moise aproape că face pe el de râs( foto 2). Noroc cu regizorul de emisie care a scos-o în “full” doar pe domnișoara serioasă. A fost un moment foarte simpatic.

Răzvan Dumitrescu aproape de start

Pregătirile pentru emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3 sunt pe ultima sută de metri. În prezent se lucrează la pachetul grafic, iar producătorii speră că talk show-ul va debuta la jumătatea lunii iulie. În funcție de cât de mult va dura realizarea platoului  și a pachetului grafic, nu este exclus însă un debut la începutul lui august. Emisiunea va fi difuzată pe tronsonul orar 21-22 și va fi de luni până vineri. Dacă orele rămân acestea, jurnalul principal de la 21 va fi scurtat la doar 3-4 minute, iar emisiunea lui Mihai Gâdea va pierde și ea 30 de minute. Răzvan Dumitrecu a părăsit Realitatea TV la începutul lunii iunie. El s-a mutat la Antena 3 cu tot cu echipa formată din producătorul Marius Huc, un reporter, un redactor și un documentarist.