De când cu dosarele de la DNA, președintele Partidului Vulgului  pare că s-a mutat din garsonieră în studioul Realității TV.  Are RTV probleme cu banii, sau cu linia editorială? Până mai ieri, jurnaliștii serioși strâmbau din nas când auzeau de Dan Diaconescu. Oare de ce DD a devenit brusc frecventabil?

13 thoughts on “DD-de la OTV la RTV”
 1. Simplu!
  Pentru ca a inceput sa creasca in sondaje.

  Daca si in politica o sa reuseasca sa fie la fel de eficient ca si in televiziune, atunci ori ne capatuim, ori ne ducem cu totul in cacat.

  Cum ar fi cu DDD presedinte dupa Base?

 2. Eu zic sa le gasim linia si apoi sa vedem cat de „editoriala” este. Realitatea continua destul de hotic aruncarea cu bolovani de orice marimi si culori catre actuala putere. DD e un pietroi putin mai proaspat decat Vadim. Atata tot. Cat despre fulminanta-i cariera politica ii prevad un neverosimil 1,1%.

 3. DD nu trebuie subestimat, romanii au o adevarata arta/traditie in a confunda cabina de vot cu una de w.c.!

  Cu alegerea lui DD, procesul de cocalarizare a RO se va fi infaptuit…

  P.S. Chiar cunosc oameni care, nu numai ca sunt dispusi sa-l voteze, ci care chiar vor sa se inscrie in PP.

  1. Serban, știi Floare albastră…totuși este trist în lume…
   Vova, Cosmin a declarat că Vîntu s-a retras din firmă.
   HM, mă tem că ai dreptate și nu se mai poate vorbi de o linie editorială coerentă.

  1. Emilia, interesant scenariu. Nu este sf. Legat de Vintu, cred ca legenda este mult peste realitate. A dovedit cat e de dibaci cu vizita lui Geoana la Spa-ul din strada Paris. Nu-i contest viclenia, insa cred ca a fost supraevaluata. 🙂

 4. eu cred ca-i mana lui SOV – mai degraba decat foamea jurnalistilor RTV care cauta rating. eu banuiesc ca SOV vrea sa-i mai dea o mana de ajutor lui Base, doar nu crede cineva ca nu a facut asta cand cu marturisirea vizavi de Geoana

 5. Adelin, stii ce cred eu ca este supraevaluat in privinta lui Vintu? Vizionarismul lui in afaceri. Daca era cu adevarat abil, nu ar fi ajuns in situatia in care se afla azi si care, din pacate, afecteaza atatia oameni, majoritatea lor covarsitoare colegi de-ai nostri de breasla. „Reusitele” lui financiare de pana acum s-au bazat pe specularea naivitatii oamenilor si a „statului cel slab”. In schimb, in privinta combinatiilor cu iz politic cred ca este „tata lor”.

  1. Emilia, l-am cunoscut ca și tine pe Vîntu. Este un personaj interesant, însă nu cred că e un vizionar. E un speculant viclean, dar care o mai dă și de gard.

 6. @emilia sercan: error, SOV nu s-a raportat niciodata la Realitatea ca la un business. era o trompeta,asezonata pe ici, pe colo cu profesionisti si cu ceva programe bune. acum nu mai are nevoie de trompeta. sau suflatul in respectiva trompeta il costa prea mult, your choice.
  in afaceri a reusit cateva chestii tari(in afara de FNI), cum ar fi PetromService, Fondul Proprietatea……e rechin, nimic de zis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.