Mutare în masă

Dacă oamenii ar avea unde să plece, Realitatea TV ar rămâne fără angajați. Din cauza problemelor financiare, câțiva reporteri își negociază plecarea la concurență. Doi au bătut deja palma și vor începe lucrul la Antena 3. Este vorba de două fete: prima reporter la Eveniment, iar cealaltă de la politic. Surse din piață 🙂 susțin că și un prezentator RTV se va muta în curând la Antene. Sunt mulți alții (reporteri, editori și operatori) care încearcă să-i convingă pe șefii știrilor posturilor din Băneasa (și ei foști angajați RTV) că merită să fie luați. Un producător de la Money Channel deja s-a transferat.  În urmă cu căteva zile, Adrian Ivănescu a început munca la Antena 3. Realitatea TV are mari probleme financiare. Salariile sunt virate cu întârziere. La NewsIn și Money Channel sunt angajați care nu și-au luat banii din mai-iunie. În schimb, Antenele sunt solide din punct de vedere financiar. Prospăt debarcatul Sorin Oancea a lăsat Antena 3 pe profit.

Pe această temă a scris ceva și Tiberiu Lovin.

Vezi și: Nou redactor-șef la Antena 3

9 thoughts on “Mutare în masă

 1. Turambar

  Zice ca azi au venit salariile pe luna cea mai recenta, in cutii mari, cu multe-multe plicuri pe care scria pe fiecare numele respectivului. Banii insa din urma – ioc. Spune birfa ca umblau saracii angajati ca leul in jurul castronului cu carne, dadeau ture-ture, sa li se dea banii mai repede.

  Foame mare… 🙁

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Turambar, e trist.
   Iulicika, ai dreptate. Antenele au funcționat mereu foarte bine dpdv economic. Bravo lor!

   Reply
 2. iulicika

  adevarul este ca,intr-adevar,nu atingea salariile protv-istilor, insa 10 ani cat am lucrat in trustul Antena-Intact,mi-am luat salariul la timp,fara nici o zi macar intarziere !

  Reply
 3. liku

  Si daca Sorin Oancea a lasat-o pe profit crezi in noua sa calitate de presedinte al consiliului de administratie A3 si actionar A3 o va lasa vreun moment pe pierdere ??.. crezi ca Gadea cu Sabina Petre director executiv nu vor face profit in continuare ??stiind ca doamna Petre s-a ocupat si se ocupa si de alte tv din Intact (pe partea de business)..a adus A2 si Gsptv pe profit in scurt timp !

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Liku, incerci sa-mi pui in gura vorbe pe care nu le-am zis. Spuneam DOAR ca Oancea a lasat pe plus. Nu am vorbit despre ce vor face ceilalti in viitor. Cred ca ti-a scapat nuanta…

   Reply
 4. Pingback: Pentru de dimineața asta | aghiuţă

 5. Pingback: Mediaddict » Blog Archive » “Antenele sunt solide din punct de vedere financiar”

 6. doctorultau

  păcat de rtv; nu îi urmăream, prefer a3, însă concurența e necesară, iar ei chiar făceau treabă bună; sper ca a3 să nu o ia razna, acum că au rămas singuri pe tarla

  Reply
 7. Pingback: Încă o plecare de la RTV | Blog by AP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.