EXCLUSIV

Emil Hurezeanu s-a retras din funcția de președinte al trustului Realitatea-Cațavencu. Printr-un email, angajații au fost informați acum câteva minute că Hurezeanu va rămâne doar realizator tv și invitat al emisiunilor stației. Momente grele pentru RTV!

20 thoughts on “Hurezeanu a demisionat”
 1. La cat de versatil este domnul, o sa-l gasim pe alta sticla, foarte repede.
  Daca m-ar lua consilier, eu i-as sugera sa isi schimbe numele, cu unul apropiat, dar mult mai potrivit: HUZUREANU.

 2. Cand o sa faceti un pol al jurnalistilor adevarati?
  Pentru ca mai aveti putin si o sa dispareti de tot.
  Si e pacat, pentru ca niste oameni in Dec. `89 au murit si pentru libertatea presei

 3. barca a inceput sa ia apa. toti pasagerii o parasesc. scapa cine poate. unul e pescuit de submarinul b1tv, altii sunt luati de cuirasatul tvr, unii gasesc adapost pe portavionul antena. ramane doar capitanul sa peticeasca barca. pina la urma reuseste si pluteste in bataia Vintu-lui . . . si pamantul nu se vede.

 4. @Adelin: astazi (de fapt ieri, marti) am avut tot vreo 8000 de unici si precum ai observat n-am mai scris un cuvintel despre cine stii tu. 😀
  Acum, una din doua: ori 8000 de oameni asteapta sa arunc, precum betivul din banc, si al doilea pantof, ori unicii nostri vin sa ne citeasca pentru ceea ce scriem, nu pentru “despre cine scriem”. 🙂
  P.S.: Merge si espresso, dar eu raman la bere! :))

 5. Lasa ca ramane Cretuleasca si amantul ei Sergiu Toader. Poate fug la Publikaka Tv de la Kishinau. Cu k ca asa ii place mogulului filo-rus.

 6. nu e de mirare: ce au ajuns serile de la realitatea, emisiuni cu o obraznica, un exaltat si un adormit(in aceasta ordine).
  Sa-ti fie tarana usoara, RTV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.