Plecari din Antene

Chiar si in Damasc, lumea vorbeste despre miscarile din televiziunile romanesti. 🙂 Asa am aflat ca Ionela Nastase si Gabi Mirica pleaca la RTV. Ionela Nastase va prezenta jurnalele de stiri de la 13, 15 si 18. Ea prezenta o rubrica din emisiunea lui Razvan Dumitrescu, de la Antena 3. Gabriela Mirica a fost producator la Observatorul Antenei 1 si, la RTV, va fi producator executiv al unor programe de stiri. Raitaru Tv (RTV) este in mare suferinta de prezentatori.
P.S.
Se pare ca si Antena 3 va lua un om de la Raitaru TV( ce-mi place cum suna!): Catalina Porumbel.

11 thoughts on “Plecari din Antene

 1. Pingback: Reporter Virtual – stiri exclusive » Plecări din Intact la RTV

  1. Adelin Petrisor Post author

   Petrisor, e un risc asumat. fabrica de suc poate creste sau nu. Lumea isi asuma riscuri, cauta, schimba locul de munca… e normal.

   Reply
 2. ...........maria

  …iar tu, care ai ajuns la fabrica de suc din colt…:)))…visezi la coca cola…. asa da jurnalist….cred ca ti ai atins cel mai inalt scop in viata….doar ti ai asumat riscul….:)) esti penibil…sau esti in pozitia cea mai comoda pt ce ai fost proiectat…SA IESI LA PENSIEEEEE:))))adelin, esti o mega dezamagire.pe bune.dc tu esti intr o tara in prag de revolutie si urmaresti barfeturi si mutarile din antene…zau…esti penibil…..dc as fi in locul tau as inchide blogul asta…..esti de un ridicol absolut….

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   …..maria, de rusine promit ca voi inchide blogul si voi pleca din tara. sunt convins ca tu nu esti penibila/penibil. esti un om profund, cerebral si… un anonim cacacios.:)))

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.