TVR a făcut rating cu Parada

Pe tronsonul orar 11-12, TVR 1 a fost urmărit, în medie, de 860.000 de persoane la nivel naţional (reprezentând un rating* mediu de 4,2% şi o cotă medie de piaţă** de 17,1%). Canalul 1 al Televiziunii Publice a avut cel mai mare rating atât la nivel naţional, cât şi urban. Astfel, între orele 11 și 12, 499.000 de români din mediul urban (4,3% rating mediu, respectiv 17% share mediu) au urmărit transmisiunea în direct a paradei militare. Paginademedia a făcut și clasamentul celor mai vizionate emisiuni din 1 decembrie. Parada este emisia TVR cu cel mai mare rating și ocupă locul 10 în topul general.

Puteți vedea Parada aici.

Sursa foto: www.gîndul.info

5 thoughts on “TVR a făcut rating cu Parada

 1. VirtualKid

  Am venit special pentru parada aceasta. Am plecat inapoi cu o mare dezamagire legata de organizarea evenimentului.
  Cum dracu sa nu iti vina sa dai cu sapca de pamant?
  Doar evecuarea oficialilor a fost bine organizata….

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Virtualkid, te-am dat exemplu într-o transmisiune pentru TVR info. Am povestit cum ai venit tu special de la Tg Mureș pentru parada.

   Reply
 2. Amy Neagoe

  Mulţumesc mult pt. paradă. Abia acum ţi-am descoperit blogul, drag Adelin şi am să o urmăresc cu interes, în weekend sau în vacanţă: fiindcă în Piaţă, am fost atît de mult împinsă, că nu am reuşit să văd decît ultimul sfert de oră, din tot evenimentul(şi nu port nici tocuri..cui, mai ales..iar cincizeci de kg şi un metru şaptezeci punct, nu se pot compara, cu 50X2, d.e.)
  La Mulţi Ani,ţie şi prietenilor din TVR(2)!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.