Încă o plecare de la Realitatea TV

Un EoD ( Editor of the day) de la Realitatea TV a plecat la trustul lui Patriciu. Eugen Chelemen va fi redactor-șef al departamentului multimedia de la Adevărul Holding. În urmă cu câțiva ani, Chelemen a venit la RTV din presa scrisă. Fără pic de experiență în televiziune, el a reușit totuși să ajungă EOD. În toamna anului trecut, Sergiu Toader l-a schimbat din funcție pe motiv că nu știe să vorbească cu oamenii. Ulterior, din cauza lipsei de personal, el a ajuns din nou EOD. Chelemen era cunoscut în redacție drept omul care are mână bună la catastrofe. A prins pe turele sale nenumărate accidente, prăbușiri și înmormântări cu tam-tam. Era destul de eficient, însă nu foarte iubit de reporterii pe care îi trimitea să facă direct din fața vreunei instituții cu doua-trei ore înainte ca acolo să se și întâmple ceva. În opinia unor cârcotași( printre care sunt și eu), Eugen făcea echipa bună cu un alt EOD nu tocmai popular, Simona Gheorghe, numită în glumă de colegi Chelewoman. Eu am lucrat bine cu Eugen, deși mă enervau la el două lucruri: dădea noroc cu o mână moale și nu se uita în ochii interlocutorului. Eugen, succes la noul loc de muncă!

Vezi și: EoD de România

19 thoughts on “Încă o plecare de la Realitatea TV

 1. nadina

  eu nu-l cunosc dar imi amintesc numele pentru ca il “iubeau” toti reporterii care faceau live de la 6 dimineata pentru un proces care incepea la 9 :))

  Reply
 2. NIcu

  OOOOO cea mai buna veste de anul asta, partyyyyy,
  Adeline presimt ca o sa lucrezi cu Chelemen la Adevarul.

  Reply
 3. marius

  Fug sobolanii, parasesc corabia care se scufunda, ramane doar o intrebare ce se va intampla cu piratul SOV?

  Reply
 4. elena

  Daca nu o ia si pe febletea lui Simona tot degeaba.Cum dreaq nu s-a gandit si Riciu sa ii ia in tandem, sa “isi dezvolte produsele ” cu doua minti sclipitoare, recunosc cu una va fii putin mai greu dar Eugen e ambitios o sa reuseasca.(::

  Reply
 5. sorina

  Da, si eu am auzit multa lume din Realitatea care se plangea de Chelemen. Deci cred ca la nivelul oamenilor care muncesc pe acolo nu a fost o mare pierdere.

  Reply
 6. sandy

  Mi-a fost prof la cursuri de presa scrisa si in anul 1 si in anul 3. Mi s-a parut un om fain…desi ne dadea numai nota 1 la lucrari in anul 1(pana invatam Doom-ul perfect):D

  Uite ca acu nu mai avem ocazia sa lucram in acelasi trust…

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Sandy, n-am zis că era rău. Am zis că nu avea experiență ca reporter de tv și nu știa să lucreze cu oamenii.
   Sorina, așa e.
   Elena, ești un pic rea. :)))
   Marius, e puțin exagerată asta cu corabia și șobolanii. Oamenii se duc unde câștigă mai bine și nu le întârzie banii. Este normal.
   Nicu, zici? Eu nu presimt nimic, dar niciodată nu știi…
   Nadina, înainte să fie probleme cu salariile făcea asta. În ultima vreme o lăsase mai moale.

   Reply
 7. sandy

  Uite ca tocmai l-am vazut pe Chelemen pe holul Realitatii TV…

  Da…unii jurnalisti sunt facuti uneori doar pentru un singur suport mediatic…

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Sandy, să știi că Eugen a fost un bun reporter de presă scrisă. Avea surse foarte bune pe învățămînt.

   Reply
 8. georgiana

  Sa stii adeline ca in ultimul timp Eugen mai incepuse sa invete, cel putin asculta daca ii explicai ceva si surprinzator de multe ori era de acord, dar ce te faci cu Simona ca e moartea pasiunii ,e femeia atehnica si nu intelege nimic.Si inca ce va ce ai uitat tu sa amintesti sau nu ai stiut, cea mai mare realizare a lui Chelemen la RTV a fost desfintarea departamentului SPORT, pt ca el a fost taticul lor, el ia rezolvat, dar in viata toate ti se intorc la un moment dat.

  Reply
 9. cmarius

  Salut AP, cred ca nu ai uitat ca schimbarea de anul trecut a lui EugenChelemen, a fost o ambitie dea lui SergiuT, si multele schimbari pe care le-a facut, insa mai tarziu s-au intors in defavoarea lui…. Totodata cred ca nu ai uitat, ca Sergiu ti-a spus tot acum un an ca esti un reporter bun, ca faci reportaje OK in Teatre de Razboi etc, si ca trb sa faci si alte tipuri de reportaje. Eram acolo, si am observat repede faptul ca nu au fost ok cele spuse de SergiuT. Am avut ocazia sa prin multe BreakingNew-uri cu Cheelemen, iar ptr mine au fost adevarate lectii de presa. Nu spus televiziune, ca la capitolul TV avea multe lipsuri, insa are imaginatia bogata…Plin plecarea lui Chelemen, castiga Antena3. Si apropo de antena, este sef pi acolo?! Bafta!

  Reply
 10. unuldinrealitatea

  intotdeauna mi s-a parut remarcabil ca despre schimbarile din realitatea tv se scrie mult chiar si cand este vorba de oameni din spatele camarei. este o mare performanta a unei televiziuni care a fost multa vreme invidiata de concurenta. mare pacat c-or s-o puna sub cheie. reporterii de la a3 au inceput sa ridice ochii la reporterii rtv doar acum ca suntem in groapa…

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Unuldinrealitatea, e marea păcat, da. Realitatea este un brand. Eu cred însă că nu au cum să o închidă. Sper să o cumpere cineva…

   Reply
 11. Pingback: Titlu cu tâlc | Blog by AP

 12. Pingback: Harta seismica a pietei romanesti de tv in 2010 « COSMIN DUMITRU

 13. Pingback: “Cum bate campii Catalin Tolontan” . Raspunsul mahalagesc al Ponta-Raitaru TV | Politica ta

 14. Pingback: “Cum bate campii Catalin Tolontan” . Raspuns mahalagesc din partea Ponta-Raitaru TV | Politica ta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.