Din Buzău în Beverly Hills

Din nefericire, nu am luat Marele premiu ” The Discovery of the year”. Statueta Lucie a mers la Victoria Sorochinski ( Statele Unite ), câștigătoarea “people non-pro” și fotograf profesionist cu multe premii la activ. Puteți vedea aici una dintre fotografiile ei. Eu am rămas câștigătorul ” Editorial non-pro” și finalist pentru Marele premiu. Deși mă încearcă o undă de regret, trebuie să vă spun că a fost o experiență extraordinară și, probabil, irepetabilă. Și asta în condițiile în care cred că am mai văzut câte ceva în cei 37 de ani. În momentul în care fotografiile mele au rulat pe imensul ecran din sala în care au loc Globurile de aur, atunci când mi-am auzit numele, m-am ridicat în picioare și sute de oameni ( unii zei ai fotografiei sau ai Hollywoodului) m-au aplaudat, am crezut că-mi explodează inima. Gala a a fost așa cum am văzut la televizor: cu staruri, fotografi celebri, oameni îmbrăcați la patru ace și băuturi fine. În ciuda vârstei, Jessica Lange arată foarte bine. Legendara actriță a câștigat premiul ” Double Exposure”. Fotografiile pe care le-au proiectat organizatorii nu m-au impresionat. M-a impresionat Greg Gorman, poate cel mai mare portretist al Hollywoodului. Prin fața camerei sale au trecut mai toate starurile. Într-o înregistrare video, Pierce Brosnan și Elton John au vorbit despre munca lui Gorman. A fost extraordinar! Pentru experiența aceasta le mulțumesc sponsorilor, părinților, iubitelor mele Smaranda și Maria și mie pentru că am făcut fotografiile. Dacă tot nu am urcat și pe scenă, măcar pe blog să fac frumos, așa ca la Oscar. 🙂 Pe covorul roșu am fost și, așa cum am promis, iată o fotografie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deplasarea la Los Angeles este sponsorizată de F64, Fujifilm, D’s Damat și BMW Group.

Vezi și: Premiul Internațional pentru fotografiile din Coreea de Nord

 

30 thoughts on “Din Buzău în Beverly Hills

 1. mihnea

  Bravo, în sfîrşit, vedem şi noi o poză adevărată. Mă refer la poza cu tine îmbrăcat în costumul ăla din crom, în care arăţi de parcă ai fi contabilul Mafiei.

  Reply
 2. Pavel

  Felicitări, domnule! Sunteți, la momentul actual, singurul ziarist român recunoscut la nivel internațional, și meritați tot respectul!

  Reply
 3. Ion Vatamanu

  Ma bucur pentru tine Adelin ! Sa te intorci sanatos acasa , cu noi imagini pe care le asteptam cu ardoare !Si mai presus de asta , iti doresc din suflet sa obtii un premiu important la categoria la care te-ai calificat in finala !

  Doamne-ajuta !

  Reply
 4. Kamikaze

  Au spus-o deja si ceilalti:FELICITARI!
  Arati ca un barbat serios in costum( nu ca n-ai fi), iti vine vine si esti haios :), dar Adelin cel adevarat este imbracat in costum de razboi.

  Reply
 5. Anca Furtuna

  Draga Adelin ma simt f.bine cind unul din semenii mei “patimeste “in felul asta! Ma bucur pt.tine dar ma bucur si pt.mine ca sintem din acelasi bazin plin cu talente (si in bine si in rau )…!?!

  Reply
 6. Marin Dumitru

  Felicitari.Succes in continuare si din acest punct te poti duce doar mai sus asa ca asteptam si momentele acelea.

  Reply
 7. George

  Adelin in smoking si cu papion?:))) ok, unde este Adelin si ce ati facut cu el?:))) lasand gluma…
  FELICITARI!!!! ma bucur tare mult pentru tine!!!!

  Reply
 8. NICOLETA

  Ooooo,ce aparitie,parca imi pare rau ca am 60 de ani…!Oricum multe felicitari,nu se stie niciodata de unde sare iepurele!

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Dragilor, din cauza că nu m-am obișnuit cu fusul orar m-am trezit la ora 6, ora locală. Așa că am intrat pe net pentru a vă mulțumi tuturor pentru cuvintele frumoase. Chiar sunt mândru și, pentru mine, un fotograf amator, este o foarte mare și nesperată realizare. Mulțumesc! 🙂

   Reply
 9. Gabriela

  Felicitari,falicitari,felicitari………….Va doresc multa,multa sanatate,dvs si “fetelor” ,o picatura de noroc si sa ramaneti acelasi profesionist modest .sincer si realist ,ceea ce este f rar in jurnalistica romaneasca………

  Reply
 10. kilroy

  Felicitari!
  PS: Ai uitat sa multumesti calului cu care ai realizat scenele din filmul care a luat Oscarul 😉

  Reply
 11. alex antonescu

  Felicitări din nou, oricum ai ajuns între cei mari, cum meriţi…
  iar în poză, eşti chiar “de acolo” 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.