Cam așa arată pârtia din Valea Dorului.

Valea Dorului variantă
Valea Dorului variantă

Dumnezeu a dat, românii nu prea fac mare lucru. Un skipass de 1 zi la Telecabina lui Sârbu ( telecabină, scaunul de la 1400 și scaunul din Valea Dorului-instalat prin ’68) costă 145 de lei. Dacă vrei să te dai pe sub telegondolă și să folosești noul scaun din Valea Soarelui, prețul unui skipass de 1 zi este de 120 de lei. Nu poți să te dai pe toate pârtiile din Sinaia decât dacă ești foarte prost și plătești cele două skipass-uri, adică 265 de lei. De ce Dumnezeu primăria și Telecabina nu se pot înțelege pentru a da un skipass comun la un preț decent? Poți să folosești un singur pass pentru sute de km de pârtie în mai multe stațiuni din Italia și Elveția, dar nu poți face asta pe cele câteva pârtii din Sinaia. De ce? Poate din cauza nepăsării managerilor( Lasă, fraierii vin oricum ) sau/și a orgoliilor prostești?

PS Ca să vedeți cât de… triști sunt administratorii români: ieri, pârtia de sub telegondolă era închisă. Afară erau – 10 grade C, pârtia are tunuri de zăpadă… Am aflat că nu au apă suficientă pentru tunuri. 🙂

5 thoughts on “În traistă nu-ți bagă”
  1. Sunt niște măgari. Oricum să mergi la Sinaia este ca și cum ai juca la ruletă, ai nevoie de mult noroc pentru o zi de ski reușită pentru că dacă începe să bată vântul sau vine ceața opresc instalațiile. Iar zile pe munte fără vânt său ceață sunt cam puține.

    Eu prevăd un faliment pentru telegondolă și telescaunul din Valea Soarelui. Nu știu cine este atât de fraier să dea 120 de lei pentru a se da pe pârtia de sub telegondolă și pe cea din Valea Soarelui, în condițiile în care ca să ajungi în Valea Soarelui trebuie să iei telecabina care… nu intră în skipass. Poate doar unul care nu știe despre ce e vorba dar a doua oară sunt convins că nu îi va mai trebui ski la Sinaia.

  2. ?? Dumnezeu a dat, însă conaţionalii domnului Petrişor nu prea fac mare lucru. Cât de trist. Vina pentru proasta administrare a pârtiilor de pe Valea Prahovei aparţine tuturor, nu-i aşa? Şi celor din Suceava, şi celor din Călăraşi, şi mamelor, şi fiicelor, şi colegilor, şi viilro, şi morţilor, fiecăruia şi tuturor. TOŢI trebuie să plătească.
    Dacă nu merge ceva, TOŢI trebuie împroşcaţi cu noroi? Dacă unul e prost, TOŢI trebuie înjuraţi?
    Urât suflet, urâtă atitudine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.