O poveste înfiorătoare

Poate că știți deja povestea Sophiei Guger. Dacă nu o știți, trebuie să o aflați. Fetița are 7 ani, cetățenie austriacă și este pe jumătate româncă. Pe scurt, ea a fost abuzată de propriul tată, a asistat la uciderea mamei sale și, se pare, este abuzată sexual de bunicul patern, cel căruia i-a fost încredințată. Cel puțin asta susține bunica maternă, cea care acum se luptă cu dinții pentru custodie. Despre Sophie au vorbit ziuanews.ro, puterea.ro, Pro TV, Antena 1 și TVR. Aici vedeți materialul difuzat ieri, în Telejurnalul de la ora 20. Eu am aflat povestea cutremurătoare acum câteva zile. Am refuzat detaliile și am ajutat-o pe Maria să miște puțin lucrurile pentru a o sprijini pe bunica maternă a  fetiței. Am fost obligat să aflu mai multe lucruri doar pentru că am făcut știrea din Telejurnal…

10 thoughts on “O poveste înfiorătoare

  1. Adelin Petrisor Post author

   Valeria, da, este oribil. Sa speram ca bunica materna va putea face ceva sa primeasca custodia fetitei.

   Reply
 1. ceska777

  Bunica materna trebuie sustinuta sa o capete pe Sophie iar asta nu se poate decat in instantele austriece. Pt asta e neoie de AVOCATI la VIENA care COSTA foarte mult.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Est, gresesti. Este o stire in toata puterea cuvantului. Nu are nimic senzationalist. Este povestea unei fetite cu mari, foarte mari probleme.

   Reply
 2. Ion Vatamanu

  Pentru asemenea grozavii , daca ele sunt dovedite , legile sunt exagerat de blande , iata un motiv de sustinere a reintroducerii pedepsei cu moartea ! Poate parea o judecata neevoluata , eu insa am convingerea ca , asemeni criminalului din Arges , pentru acest gen de psihopati nu mai e cale de vindecare , lasandu-i in libertate nu faci decat sa condamni alti oameni nevinovati ! In plus , cred ca multi ar gandi de mai multe ori in loc sa se preteze la asa ceva , stiind ca risca executia !

  Reply
 3. americanu

  traim intr-o lume din ce in ce mai bolnava…..pe fridzl..sau cum naiba se mai scrie il mai tineti minte….si vorba aia tari civilizate…

  Reply
 4. Nina

  Ce s-a mai intamplat cu fetita? in ce stadiu este demersul juridic al bunicii?
  E socant ca o tara “civilizata” ca Austria inchide ochii la asa ceva! Ca ingaduie ca incestul sa fie un mod de viata pentru cetatenii ei! O societate barbara !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.