L-am filmat pe Neculai Onțanu la DNA. A venit cu un Passat care avea montate stroboscoape și pe bord și în grila radiatorului. ontanu1ontanuHabar nu am de ce îi trebuie primarului girofar, însă știu sigur că e un lucru ilegal. Poate că greșesc eu și generalii făcuți la apelul bocancilor* au dreptul la girofar, așa cum au dreptul să îmbrace uniforma cu stele pe umăr și să salute micii în fața Primăriei sectorului 2.  Aaa, era să uit. Din nefericire, stroboscoapele nu l-au ajutat pe edil să vorbească mai bine româna. La ieșire din DNA, a declarat: „S-a plâns două persoane…chiar nu ne interesează acest lucru”.  Deosebită alăturarea: dezacordul cu pluralul majestății. Video aici.

* La Revoluție, Onțanu era subofițer. Acum este general în rezervă. Are „doar” două stele…

 

 

5 thoughts on “Primarul cu stele și girofar”
  1. Se vede treaba ca avem inflatie de tablagii ajunsi generali. O sa crape mexicanii de invidie … Daca mai adaugi si iesirile televizate prezidentiale saptamanale (cel putin), care amintesc de „Alo, presidente”, ne integram foarte bine in America de Sud

  2. Vaaai… Adelin! Nu ți-a fost frică să stai la câțiva centimetri de „bolid” și să faci acele poze atât de opulente? 🙂
    Lăsând gluma la oparte, am întâlnit și eu mai multe situații similare în trafic, unele le-am si fotografiat. Tu ce sfat ai putea să îmi dai? Să mă dau la oparte data viitoare din fața unor astfel de șmecheri sau să văd până unde pot merge cu tupeul? Din câte cunosc astfel de autoturisme „sclipicioase” nu au nici o valoare la prioritate în trafic atâta timp cât nu sunt însoțite de auto-specialele Poliției. Greșesc?

  3. aceleasi lumini in grila le-am remarcat la masina cu care Tiriac a venit la vanatoarea de la Balc. De unde si pana unde are ala masina cu girofar?????? Nu se sesizeaza nimeni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.