Schimbări la TVR

Mulți prieteni m-au apostrofat pentru că nu scriu nimic despre ceea ce se întâmplă la TVR. Mi-am făcut un obicei din a nu discuta în public locul în care muncesc. Așa mi se pare decent. Discuți în familie problemele familiei, nu pe scara blocului. Am spus public un singur lucru ( la paginademedia.ro, Adevărul și Radio Guerrilla ) : dacă oamenii politici ar vrea restructurarea și depolitizarea Televiziunii publice, ar modifica legea de organizare. Cum nu au făcut-o și nici nu par doritori să o facă, mă tem că ei preferă o televiziune vulnerabilă, ușor de manipulat. În opoziție, o înjuri, iar la putere ești mulțumit că-ți este supusă.

4 thoughts on “Schimbări la TVR

 1. mihai

  Atunci avocatul poporului ce pazeste? Sa solicite schimbarea legii de organizare a TVR, pentru ca cetateanul e prejudiciat. Eu ma mai uit la TVR nu plang ca dau bani, dar ma enerveaza cumplit cand unii primesc niste sume uriase de bani, absolut nemeritat.
  N-are legatura cu TVR, dar e in aceeasi nota: un DJ de la actualitati avea o emisiune absolut anosta si desueta. Ascultam emisiunea deoarece nu aveam ce face: am o masina de 10 ani si radioul nu e prea performant, iar drumul plicticos. Ei, si deodata il aud pe respectivul DJ emitand urmatoarele unui interlocutor: “suntem singurii care mai muncim in tara asta”. Atunci am pus o bomba mare-mare la SRR si am aruncat in aer cladirea aia comunista.

  Reply
 2. Dragos B

  ” … dacă oamenii politici ar vrea … iar la putere ești mulțumit că-ți este supusă.”

  Scurt si cuprinzator! Chapeau!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.